Innovatív megoldások
a higiénia egész területén

Rólunk

IL CONTATTO KFT - Kapcsolat a gyártók és Ön között

Szeretnénk Önt köszönteni az Il Contatto Kft. kommunális tisztítással foglalkozó weboldalán.
Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy bemutassuk az érdeklődőknek azokat a gépeket és eszközöket, amelyek segíthetnek a tiszta és élhetőbb környezetet megvalósítani és fenntartani. Vállalkozásunk az oldalon látható gépeket közvetlen importból szerzi be. A gépek értékesítése mellett a szerviz és alkatrész ellátást is cégünk végzi.

Az Il Contatto Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik az általános higiénia területén, ebből alakult ki kommunális tisztítással kapcsolatos termékeink üzletága. Termékeinket ajánljuk önkormányzatoknak, város üzemeltetőknek és egyéb épületüzemeltetőknek.
Vállalkozásunk elkötelezett a környezettudatos technológiák alkalmazása mellett, így kínálatunkban fontos szerepet töltenek be az elektromos meghajtású seprőgépek és szemétfelszívók.

Weboldalunkon igyekeztünk minden fontos információt megadni, hogy felelősen dönthessenek a gép beszerzése esetén. A döntést segíthetik a katalógusok és technikai adatok mellett a gyár által és a cégünk által készített bemutató filmek is.

Amennyiben a gépekkel kapcsolatos egyéb információt szeretnének kérni, szívesen állunk rendelkezésükre. Referenciákat kérésre szívesen adunk, amennyiben szeretne többet szeretne megtudni gépeinkről keressen bennünket bizalommal!

Weboldalainkon árakat is feltüntetünk, amelyek tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A pontos ár meghatározásához kollégánkkal való személyes egyeztetés szükséges.

Bízunk benne, hogy hasznos információkkal gazdagodik weboldalunk áttekintését követően.


Kövessen minket: